Contact & Route

GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID tot half mei 2024 vanwege werkzaamheden van de gemeente Utrecht aan onze inrit en terrein!


Navigeer voor de juiste route naar: Koningin Wilhelminalaan 1 en rij daarna door langs het kanaal en volg de gele borden “bezoekers Villa Jongerius” tot aan het rode hek van Villa Jongerius (zie de rode pijlen op bijgaande plattegrond).

Indien de parkeerplaats bij Villa Jongerius VOL is geven wij dit aan bij de inrit van het terrein. Bij een volle parkeerplaats kan er (op eigen kosten) geparkeerd worden op P2 (of P4) van de Jaarbeurs (navigeer naar: Truus van Lierlaan). Houdt dan rekening met ca 10 minuten extra reistijd (zie de zwarte pijlen op bijgaande plattegrond).

 

BESCHIKBAARHEID OPVRAGEN
info@villajongerius.nl
(030) 2930510 – ma t.m. vr 9.00 – 17.00 uur

Utrecht CS op loopafstand en OV fiets goed bereikbaar!

Villa Jongerius is vanaf Utrecht CS op loopafstand goed bereikbaar en beschikt tijdelijk over een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen! Deze zijn niet te reserveren en VOL = VOL!  Wij adviseren u om gedurende deze periode tegenover de Villa op P2 bij de Jaarbeurs (betaald) te parkeren.

  • Scroll naar beneden voor informatie over de route, parkeren en OV
Organisatie - vragen geboekte bijeenkomsten
Contact: Barbara Laros & Maaike Jongerius

event@villajongerius.nl
(030) 2930510 (optie 2)

maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Sales - beschikbaarheid opvragen
Contact: Maaike Jongerius & Bernadette Jongerius

info@villajongerius.nl
(030) 2930510

maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Algemene vragen - General Manager
Bernadette Jongerius

bjongerius@villajongerius.nl
(06) 46638466

dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag

Auto van 5 februari tot half mei

Met de auto en parkeren
We hebben, gedurende deze periode, een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij Villa Jongerius. VOL=VOL!
Parkeerplaatsen zijn niet te reserveren.

 

Tijdelijk adres van Villa Jongerius is Kanaalweg 64, 3527 KX in Utrecht. Let op: sommige navigatiesystemen leiden hier niet juist naartoe.
Navigeer voor je juiste route naar: Koningin Wilhelminalaan 1 en rij daarna door langs het kanaal en volg de gele borden “bezoekers Villa Jongerius” tot aan het rode hek van Villa Jongerius (zie de rode pijlen op bovenstaande plattegrond).

Indien de parkeerplaats bij Villa Jongerius vol is geven wij dit aan bij de inrit van het terrein. Bij een volle parkeerplaats kan er (op eigen kosten) geparkeerd worden op P2 (of P4) van de Jaarbeurs (navigeer naar: Truus van Lierlaan). Houdt dan rekening met ca 10 minuten extra reistijd (zie de zwarte pijlen op bovenstaande plattegrond).

 

Openbaar vervoer

Te voet vanaf Utrecht CS

Villa Jongerius is lopend te bereiken in circa 12 minuten. Neem de uitgang Jaarbeursplein (neem niet de trap af naar beneden) maar sla direct linksaf richting Moreelsebrug en de Rabobanktoren. Bij de Moreelsebrug de lift of trap rechtsaf naar beneden nemen en de Croeselaan oversteken. Sla dan linksaf op de Croeselaan. Op de eerste kruising bij de verkeerslichten eerst oversteken en dan rechtsaf slaan naar de van Zijstweg. Voetgangers kunnen het voetpad volgen langs Restaurant FICO en de trechters. Villa Jongerius bevindt zich na de brug aan uw linkerhand. De ingang voor voetgangers en fietsen is net over de Nelson Mandelabrug langs het fietspad.

OV-fiets vanaf Utrecht CS

Villa Jongerius is per fiets vanaf de Jaarbeursplein fietsenstalling per fiets te bereiken in circa 5 minuten. Ga vanaf het Jaarbeursplein linksaf de Croeselaan op. Op de eerste kruising bij de verkeerslichten eerst oversteken en dan rechtsaf slaan naar de van Zijstweg. Het fietspad volgen langs Restaurant FICO en de trechters. Villa Jongerius bevindt zich na de brug aan uw linkerhand. De ingang voor voetgangers en fietsen is net over de Nelson Mandelabrug langs het fietspad.