Ervaringen van onze opdrachtgevers

Van onze opdrachtgevers ontvangen wij dagelijks complimenten over onze locatie, service en catering. Onderstaand een aantal van deze reacties!

Centraal Bureau voor de Statistiek

Op 28 maart jl hield het VIVET-programma na 2 digitale jaren weer een fysieke netwerkbijeenkomst. Nu in het prachtige voormalig Hoofdkantoor van Villa Jongerius. We werden er warm welkom geheten en alles was prima verzorgd; de persoonlijke ontvangst, de zalen, de gebakjes en de lekkere lunch. Deelnemers waren ook vol lof over het gebouw en de goede locatie. Wat ik als organisator prettig vond, was het meedenken van Maaike en Barbara in de voorbereidingen. Lukas en z’n team zorgden voor een perfect verloop van de bijeenkomst. Een fijne en soepele samenwerking! Wij zijn nog niet klaar met de “Verbetering van de Informatie Voorziening in de Energie Transitie”, dus we komen weer terug. Deze locatie is zeker een aanrader als je een sfeervolle en historische plek zoekt nabij Utrecht CS.

Dank voor jullie gastvrijheid.

Marja Exterkate, Programmamanager VIVET Centraal Bureau voor de Statistiek

Financiele dienstverlening

Mede namens mijn collega Wilke hartelijk bedankt voor de uitstekende verzorging van ons event van afgelopen donderdag.

Alle gasten waren vol lof over jullie locatie. Het persoonlijke welkom & vriendelijke personeel, de aankleding & opstelling van de zalen, de smakelijke & gevarieerde vegetarische gerechten en de goede bereikbaarheid met het OV en het ruime parkeerterrein maken dat we bij een volgende gelegenheid graag bij jullie terugkeren.

Wat mij als organisator van vele events in het bijzonder opviel was dat er goede warenkennis was, ook bij het jeugdige personeel en dat alles geruisloos verliep. Complimenten, o.a. daarmee onderscheiden jullie je van een hele hoop andere eventlocaties.

Graag tot een volgende keer!

Joyce

 

Neerlandsdiep

In het systeem van Meetingselect heeft Nancy Schade van RWS Neerlandsdiep Villa Jongerius onderstaande beoordeling gegeven. Wij danken Nancy hartelijk voor deze mooie cijfers!

Locatie Villa Jongerius
Jouw score 9
Opmerking Een uitstekende service, uitstekende communicatie tijdens de meeting, uitstekende service met betrekking tot de dieetwensen.
Vergaderervaring score 10
Algemene indruk score 10
Eten & Drinken score 10
Hotelervaring score
Service score 10
Planner naam Nancy Schade
Bedrijf Naam Neerlands diep
Land Netherlands
Beoordeling link
All rights reserved © 2021 Meetingselect

 

Gwynt

Namens mij en uiteraard ook namens mijn collega’s vonden wij het een geslaagd event. We kregen zeer veel positieve reacties van de deelnemers. Daarnaast waren ze ook erg enthousiast over de locatie en het eten. Leuk om dat te horen 😊!

Dank voor jullie medewerking en prettige samenwerking!

Bob Houwen, Gwynt

CCV

Mirjam Prinsen en Miriam Adriaanse, adviseurs bij het CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. “We adviseren overheden en private partijen over veiligheids- en leefbaarheidsvraagstukken, zoals preventie, handhaving en regelnaleving.

Lees de hele ervaring

VNO-NCW

Hartelijk dank voor de goede service gisteren bij jullie in Utrecht. Onze collega’s vonden het een fijne locatie en de service was super. Wij zullen zeker in de toekomst nog een keer terugkomen bij jullie!

Jacky Morreau, VNO-NCW