Ervaringen opdrachtgevers

Regelmatig laten we onze gasten aan het woord over hun ervaringen. Villa Jongerius heeft inmiddels een brede groep (vaste) gebruikers. In deze serie willen we hen laten vertellen over hun moment(en) in de villa.

Ervaringen Medicore

Anneke werkt als marketeer bij Medicore, bijna buren van Villa Jongerius, want het bedrijf is gevestigd verderop aan de Kanaalweg. Medicore ontwikkelt elektronische patiëntendossiers voor de ziekenhuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, de zintuiglijk gehandicaptenzorg en de maatschappelijke opvang. Anneke organiseert zo’n 6 à 7 keer per jaar kennisbijeenkomsten in Villa Jongerius, één van haar taken als marketeer.

Lees de hele ervaring

Ervaringen FAKRO

FAKRO is een familiebedrijf met oorsprong in Polen en is leverancier van o.a.dakramen, lichtkoepels, platdakramen en zonweringen, oftewel leverancier van daglicht zoals de dames zelf zeggen. FAKRO was de tweede week van februari aanwezig op de tweejaarlijkse Bouwbeurs in de Jaarbeurs en had Villa Jongerius de hele week als speciale extra locatie exclusief gehuurd om zakenrelaties als architecten, projectontwikkelaars, aannemers e.d. persoonlijk en op uitnodiging te ontvangen in een gastvrije omgeving. De dames maakte tijdens hun drukke werkzaamheden in de villa graag even tijd om een paar vragen te beantwoorden.

Lees de hele ervaring

Ervaringen Oud Reuchlin & Boelen

Esther werkt voor Oud Reuchlin & Boelen (ORB), één van de grootste wijnimporteurs van Nederland en was nauw betrokken bij de organisatie van een grote wijnproeverij die bij Villa Jongerius heeft plaatsgevonden.Esther is rayonmanager voor de detailhandel in de Randstad. Ze vertelt dat ze al jong een passie voor wijn had en in het bijzonder voor smaak en geur in het algemeen. Ze is begonnen op de winkelvloer, eerst als verkoopmedewerker, daarna als filiaalmanager. Via de binnendienst bij een collega wijnimporteur is ze uiteindelijk bij ORB terecht gekomen waar ze nu alweer 5 jaar in de buitendienst werkzaam is. “Een heel dynamische functie, en dat dynamische is wat mij erg aanspreekt”.”

Lees de hele ervaring

Ervaringen Leolux

Deze keer een event waarbij het even leek alsof de villa nog bewoond werd door de familie. De villa was vorige maand het decor voor de dealerpresentatie van de nieuwe collectie van het designmerk Pode, van meubelfabrikant Leolux. De artdirectors,het ontwerpersechtpaar Roderick en Claire Vos is gevraagd om het merk Pode een nieuwe fase in te laten gaan. Wat was de motivatie van Roderick Vos om juist Villa Jongerius als podium voor deze lancering te kiezen?

Lees de hele ervaring

Ervaringen CCV

Deze keer een dubbelinterview met Mirjam Prinsen en Miriam Adriaanse, beiden adviseur bij het CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. “We adviseren overheden en private partijen over veiligheids- en leefbaarheidsvraagstukken, zoals preventie, handhaving en regelnaleving.

Lees de hele ervaring

Ervaringen Blommestein Groep

We trappen af met Lard Ortjens, Programma Directeur bij Blommestein Groep uit Vught. Blommestein Groep initieert innovatieve en inhoudelijke ontmoetingsconcepten exclusief voor bestuurders, beslissers en beïnvloeders uit de publieke en private sector. Met het Panorama Beraad in Villa Jongerius verenigen we gerenommeerde zorgpartijen (ervaren bestuurders) met nieuwe startups zegt Lard, “we praten over het topsegment van stakeholders in de zorg, variërend van zorgbestuurders, medisch specialisten, verzekeraars, patient advocates en verrassende nieuwe startups”.

Lees de hele ervaring