Open Monumentendag
9 september!

 

Villa Jongerius is op zaterdag 9 september a.s. tijdens de Open Monumentendag van 12.00 tot 17.00 uur open voor publiek! 

U kunt door de Villa en het voormalige Kantoor rondlopen en uitgebreid bezichtigen. Wij verzorgen GEEN rondleidingen maar er zijn meerdere (achter)kleinkinderen van Jan Jongerius aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie hierover volgt op (klik op de link) de Open Monumentendag 2023 

Zaterdag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur open voor publiek! 

 

 

Geen nieuwe data 2023 beschikbaar


Villa Jongerius is vanwege de vergaderingen, congressen en bijeenkomsten voor de zakelijke markt niet toegankelijk voor particulieren. Daarom organiseren we regelmatig, op een zaterdag, rondleidingen speciaal voor groepen en particulieren.

Het programma van de rondleiding omvat een ontvangst met koffie, thee en home made lekkers. De rondleiding start met een inleidende presentatie van 30 minuten waarin o.a. beeldmateriaal uit de jaren 30 van de vorige eeuw en van de restauratie wordt getoond. Daarna volgt een rondleiding in kleinere groepen door de Villa en het voormalige Jan Jongerius Hoofdkantoor, met een toelichting door een familielid van Jan Jongerius. De Villa is moeilijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Datum: nieuwe datum volgt
Aanvang rondleiding: 14.00 – 16.15 uur (zaal open om 14.00 uur)
Kosten: €25,00 per persoon

Aanmelden & betalen

Er is altijd veel interesse in de rondleiding en wij raden u aan niet te lang te wachten, want vol = vol. Betalen kan (alleen via pin) op de dag zelf bij de entree van het voormalige Jan Jongerius Hoofdkantoor.

Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier.

U ontvangt van ons een week van tevoren de definitieve bevestigingsbrief met de benodigde informatie.

Aanmelden rondleiding