Inspirerende meetings
bij een gastvrij familiebedrijf

 • Op loopafstand van Utrecht CS
 • Tot 250 personen verdeeld over alle zalen
 • Theaterzaal tót 150 personen plenair
 • 11 verschillende zalen voor subsessies
 • Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Villa Jongerius houdt zich aan de RIVM richtlijnen
 • Klik op VERANTWOORD VERGADEREN

Bij Villa Jongerius weerspiegelt in alles het verhaal van de familie die in het huis gewoond en het voormalig Jongerius Hoofdkantoor gewerkt hebben. Dat maakt Villa Jongerius een bijzondere high end locatie voor uw congres, bijeenkomst of vergadering. De nazaten van Jan Jongerius verwelkomen u persoonlijk en creëren een beleving die inspirerend, stijlvol, warm en huiselijk is.

Welkom bij Villa Jongerius

Voor bijeenkomsten in een unieke ambiance

“Een locatie met karakter, voldoende parkeerplekken en goed te bereiken met OV.”

“Goede catering en totale ontzorging”

“Ze zijn gastvrij, staan altijd klaar en denken proactief mee om de bijeenkomst tot een succes te maken.”

Toekomstige nieuwe buren

De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, naast de villa. In totaal bouwt BPD hier ongeveer 600 woningen, van groot tot klein, zowel koop als huur en voorzien van parkeergarages. Interesse om onze nieuwe buur te worden? Laat u hier inspireren!

 

Villa Jongerius: een locatie met 100 verhalen!

Villa Jongerius is niet zomaar een vergaderlocatie. Een bijeenkomst bij Villa Jongerius is een beleving. Daarom vertellen wij uw gasten graag iets meer over onze unieke locatie. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunnen wij een korte toelichting geven over de historie van het gehele complex. Geheel afhankelijk van de bezetting van de Villa en het voormalige Hoofdkantoor kunnen we op de dag zelf eventueel een korte rondleiding inplannen.

Energie neutrale locatie!

Energie neutrale locatie!

Villa Jongerius doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit voor de gasten. Het dak van het gerestaureerde voormalige Hoofdkantoor is voorzien van een dikke isolatielaag en op het gehele dak liggen zonnepanelen. Ook de buitenzijde is ingepakt met een warme isolatiedeken. Het voormalige kantoor wordt verwarmt middels een lucht-waterwarmtepomp en bij hele koude dagen bijverwarmt met een e-ketel. Een gesloten circulatie systeem zorgt voor frisse, gezonde lucht waarbij de warme en koude lucht gebalanceerd worden en energie besparen. De afzuiging van de keuken heeft een eigen reductie systeem waarmee energie wordt gereduceerd. Alle verlichting is uitgevoerd met LED armaturen. Door deze duurzaamheid aspecten is het rijksmonument nagenoeg energie neutraal wat voor een rijksmonument uit de jaren dertig uniek is. Een bijzonder gebouw als vergader- en evenementenlocatie met een gezonde toekomst!

Verduurzaming van monumentale gebouwen is een flinke opgave. In deze film worden vijf voorbeelden uit de provincie, waaronder het voormalige Jongerius Hoofdkantoor. Klik op de onderstaande button voor de film.

KLIK HIER

Familie

De kleinkinderen van Jan Jongerius voeren de exploitatie uit in eigen beheer. De sfeer is huiselijk, hartelijk en gastvrij. U bent er echt te gast! Bij de familie Jongerius kunt u rekenen op:

 • persoonlijke aandacht & maatwerk
 • flexibiliteit
 • oog voor details
 • ambachtelijk en lekker eten