Inspirerende meetings
bij een gastvrij familiebedrijf

  • Op loopafstand van Utrecht CS

  • Tot 300 personen verdeeld over alle zalen

  • Theaterzaal tót 150 personen plenair

  • 11 verschillende zalen Villa én Kantoor samen

  • Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Bekijk alle zalen
Het bijzondere verhaal achter Villa Jongerius

Villa Jongerius weerspiegelt het verhaal van de familie die in het huis heeft gewoond. De villa en het kantoor zijn daardoor niet alleen een locatie waar u kunt vergaderen. De nazaten van Jan Jongerius verwelkomen u persoonlijk en creëren een beleving die echt en authentiek is.

Welkom bij Villa Jongerius

Voor bijeenkomsten in een unieke ambiance

“Een locatie met karakter, voldoende parkeerplekken en goed te bereiken met OV.”

“Goede catering en totale ontzorging”

“Ze zijn gastvrij, staan altijd klaar en denken proactief mee om de bijeenkomst tot een succes te maken.”

Capaciteiten uitgebreid

Vanaf april 2018 is het gerestaureerde Jongerius Kantoor geopend voor vergaderingen, congressen en events voor grote groepen. Het Jongeriuscomplex is hiermee uitgebreid met 5 extra zalen en een Grand Café.

Villa Jongerius: een locatie met 100 verhalen!

Villa Jongerius is niet zomaar een vergaderlocatie. Een bijeenkomst bij Villa Jongerius is een beleving. Daarom vertellen wij uw gasten graag iets meer over onze unieke locatie. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunnen wij een korte toelichting geven over de historie van het gehele complex. Geheel afhankelijk van de bezetting van de villa en het kantoor kunnen we op de dag zelf eventueel een korte rondleiding inplannen.

Energie neutrale locatie!

Energie neutrale locatie!

Villa Jongerius en het Jongerius Kantoor doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit voor de gasten. Het dak van het gerestaureerde Jongerius Kantoor is voorzien van een dikke isolatielaag en op het gehele dak liggen zonnepanelen. Ook de buitenzijde is ingepakt met een warme isolatiedeken. Het kantoor wordt verwarmt middels een lucht-waterwarmtepomp en bij hele koude dagen bijverwarmt met een e-ketel. Een gesloten circulatie systeem zorgt voor frisse, gezonde lucht waarbij de warme en koude lucht gebalanceerd worden en energie besparen. De afzuiging van de keuken heeft een eigen reductie systeem waarmee energie wordt gereduceerd. Alle verlichting is uitgevoerd met LED armaturen. Door deze duurzaamheid aspecten is het kantoor nagenoeg energie neutraal wat voor een rijksmonument uit de jaren dertig uniek is. Een bijzonder gebouw als vergader- en evenementenlocatie met een gezonde toekomst!

Verduurzaming van monumentale gebouwen is een flinke opgave. In deze film worden vijf voorbeelden uit de provincie, waaronder het Jongerius Kantoor. Klik op de onderstaande button voor de film.

KLIK HIER

Familie

De kleinkinderen van Jan Jongerius voeren de exploitatie uit in eigen beheer. De sfeer is huiselijk, hartelijk en gastvrij. U bent er echt te gast! Bij de familie Jongerius kunt u rekenen op:

  • persoonlijke aandacht & maatwerk
  • flexibiliteit
  • oog voor details
  • ambachtelijk en lekker eten