Duurzame vergaderlocatie Utrecht

Villa Jongerius biedt..

  • een duurzaam gerestaureerd rijksmonument
  • een energie neutrale vergaderlocatie
  • 11 verschillende vergaderzalen met ieder een eigen sfeer
  • centrale ligging, op loopafstand (15 minuten) van Utrecht CS
  • gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Duurzaam vergaderen

Villa Jongerius en het voormalige Jongerius Hoofdkantoor doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit voor de gasten. Het dak van het gerestaureerde voormalige Hoofdkantoor is voorzien van een dikke isolatielaag en op het gehele dak liggen zonnepanelen. Ook de buitenzijde is ingepakt met een warme isolatiedeken. Het kantoor wordt verwarmt middels een lucht-waterwarmtepomp en bij hele koude dagen bijverwarmt met een e-ketel. Een gesloten circulatie systeem zorgt voor frisse, gezonde lucht waarbij de warme en koude lucht gebalanceerd worden en energie besparen. De afzuiging van de keuken heeft een eigen reductie systeem waarmee energie wordt gereduceerd. Alle verlichting is uitgevoerd met LED armaturen. Door deze duurzaamheid aspecten is het kantoor nagenoeg energie neutraal wat voor een rijksmonument uit de jaren dertig uniek is. Een bijzonder gebouw als vergader- en evenementenlocatie met een gezonde toekomst!

Inspirerende meetings bij een gastvrij familiebedrijf

Villa Jongerius is een vergaderlocatie met 100 verhalen! Een bijeenkomst bij Villa Jongerius is een beleving. Daarom vertellen wij uw gasten graag iets meer over onze unieke locatie. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunnen wij een korte toelichting geven over de historie van het gehele complex. Geheel afhankelijk van de bezetting van de Villa en het voormalige Hoofdkantoor kunnen we op de dag zelf eventueel een korte rondleiding inplannen.

Bel of mail met Bernadette & Maaike!

Heeft u interesse in het organiseren van een bijeenkomst of congres? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

(030) 2930510 | info@villajongerius.nl

Beschikbaarheid opvragen Bekijk zalen Prijzen zalen Prijzen catering