volg ons op..

Algemene Voorwaarden en Privacy

 

Algemene Voorwaarden

Voor onze activiteiten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Die kunt u hier bekijken.


Privacybeleid
www.villajongerius.nl hecht grote waarde aan de privacy van haar bezoekers en handelt dan ook conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Gegevens met betrekking tot uw bezoek aan de website kunnen worden vastgelegd in de vorm van een zogeheten cookie. Op basis hiervan wordt bij een volgend bezoek uw computer automatisch herkend. Daarbij komen wij geen persoonlijke informatie te weten. Dergelijke geanonimiseerde en gegroepeerde gegevens, ontdaan van individuele informatie, stellen ons in staat gebruikersprofielen op te stellen. Zo kunnen wij onder meer nagaan welke onderwerpen onze bezoekers het meest interesseren. Het is mogelijk dat u via de site van www.villajongerius.nl op andere sites terechtkomt. Villa Jongerius draagt geen verantwoordelijkheid voor het privacybeleid van deze sites.

Auteursrechten
Alle werken en informatie op deze website zijn beschermd door het auteursrecht en/of databankenrecht van Villa Jongerius.

Als gebruiker mag u de informatie op beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken. Iedere openbaarmaking of verveelvoudiging, zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins al of niet commercieel hergebruik, is niet toegestaan, tenzij expliciet op de site aangegeven.

Wijzigingen
Het kan voorkomen dat wij ons privacybeleid aanpassen, bijvoorbeeld door veranderingen van de website. Op deze pagina treft u altijd de meest recente informatie. Voor al uw verdere vragen over deze voorwaarden kunt u een e-mail sturen naar info@villajongerius.nl.

 

10 apr 2017

Doe mee en adopteer een Glas-in-lood raam! Lees hier meer >

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Banner Jongerius Complex
Het Jongeriuscomplex anno 1938

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HET JONGERIUSCOMPLEX ANNO 1938

Vergaderingen, trainingen, bedrijfspresentatie, diners, recepties en evenementen.
Villa Jongerius anno 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VILLA JONGERIUS ANNO 2014