volg ons op..

culinair

 

In Villa Jongerius worden alle gerechten vers en op ambachtelijke wijze gemaakt. We maken, zoveel als mogelijk, gebruik van seizoensproducten en producten uit de regio Utrecht. Op basis van uw specifieke wensen voor een diner of lunch maken wij een voorstel op maat. In direct overleg met de chef kok is het mogelijk het menu door te spreken.

 

Wij kunnen diners voor u verzorgen vanaf minimaal 20 personen.

Gesorteer gebak

Voorbeeld menu Villa Jongerius

 

Amuse

Kroket met zuurkool en fazant

 

Voorgerecht

Tartaar van kalfsbil met bal van oude kaas, amsterdamse ui en truffelbéarnaise

 

Tussengerecht

Geschroeide makreel met warme vinaigrette van hollandse garnaaltjes en gerookte olie

 

Hoofdgerecht

Beef Wellington met jus Périgord

 

Piece de resistance

Parfait van geitenkaas met kruidkoek en ingemaakte tomaat

 

Dessert

Opéra au chocolat, hazelnoot en PX sherry

Huisgemaakte gebakjes, brownies en lekkers
Chef kok in de keuken
Heerlijke ambachtelijke borrelhapjes

Vers gerecht
Banner Jongerius Complex