volg ons op..

 

UNIEKE vergaderlocatie

 

Villa Jongerius biedt vele mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen, bedrijfspresentaties, ontvangsten, recepties, lunches en diners voor kleine en grote gezelschappen. Bij Villa Jongerius wordt flexibel ingespeeld op uw wensen en is er oog voor details. De locatie is goed bereikbaar vanaf het Centraal Station en biedt een beperkt aantal parkeervoorzieningen naast de villa. 

 

Het doel van uw bijeenkomst, de doelgroep en de groepsgrootte bepalen welke ruimte het meest geschikt voor u is. Alle kamers hebben een eigen terras of balkon, veel daglicht, zijn voorzien van klimaatsystemen en hebben gratis Wi-Fi. De villa beschikt, naast de huiskapel, over vier inspirerende multifunctionele kamers.

 

Wij kijken er naar uit om van uw bijeenkomst iets bijzonders te maken!

 

Klik hier voor een overzicht van de capaciteit en prijzen.

Foto bijzondere vergaderlocatie in Villa Jongerius

 

Maatwerk 

 

Bij Villa Jongerius kan gebruik gemaakt worden van de vergaderarrangementen, maar geheel in de traditie van de familie staat de gast van de villa centraal.

 

Waar Jan Jongerius maatwerkbedrijfsauto’s leverde, worden er nu maatwerkarrangementen aangeboden. Aan de hand van uw specifieke wensen stellen wij een aantrekkelijk voorstel samen.

 

Voor meer informatie bel met 030 - 2930510 of mail naar info@villajongerius.nl.

Villa Jongerius, unieke vergaderlocatie met tuin en eigen parkeerplaatsen, dicht bij het centraal station.
Banner: vergaderingen, diners, bedrijfspresentaties, trainingen, recepties & evenementen
Opgemaakte vergartafel in Villa Jongerius
Banner Jongerius Complex