Ervaringen Oud Reuchlin & Boelen bij Villa Jongerius

De villa heeft inmiddels een brede groep (vaste) gebruikers. In deze serie vertellen gasten over hun ervaringen bij de villa.

Esther werkt voor Oud Reuchlin & Boelen (ORB), één van de grootste wijnimporteurs van Nederland en was nauw betrokken bij de organisatie van een grote wijnproeverij die bij Villa Jongerius heeft plaatsgevonden.Esther is rayonmanager voor de detailhandel in de Randstad. Ze vertelt dat ze al jong een passie voor wijn had en in het bijzonder voor smaak en geur in het algemeen. Ze is begonnen op de winkelvloer, eerst als verkoopmedewerker, daarna als filiaalmanager. Via de binnendienst bij een collega wijnimporteur is ze uiteindelijk bij ORB terecht gekomen waar ze nu alweer 5 jaar in de buitendienst werkzaam is. “Een heel dynamische functie, en dat dynamische is wat mij erg aanspreekt”.”

“Wat ik zo mooi vind is dat ik vanuit mijn passie mijn baan ben ingerold, wat natuurlijk een cadeau is”, aldus Esther. Begin dit jaar zocht ORB een locatie voor een wijnproeverij en kwam bij de villa terecht. “Wij zochten een locatie met karakter, voldoende parkeermogelijkheden en centraal gelegen in het land waarbij de plus van Villa Jongerius ook nog eens is dat het fantastisch te bereiken is met het OV!”, zegt ze. Wij vroegen Esther of ze vooraf bekend was met Villa Jongerius en haar mogelijkheden. “Mijn vader werkt bij defensie en via hem wist ik van het terrein aan het Merwedekanaal, maar ik heb nooit geweten dat er zo’n karaktervolle villa stond. Mijn vriend die de villa op weg naar zijn werk vaak passeert, maakte mij er attent op en toen was de keus snel gemaakt!”, aldus Esther.

Ze vertelt dat ze zeer tevreden is met de samenwerking. “Een mooie locatie met een goed niveau, en dat bleek bijvoorbeeld ook door het actief meedenken vanuit Villa Jongerius. Dat vonden wij fantastisch! Wellicht breiden wij in de toekomst onze proeverij nog eens uit en komen we terug om ook van de mogelijkheden van het gerestaureerde kantoor gebruik te maken”.

Tekst en fotografie: André Russcher