Ervaringen FAKRO bij Villa Jongerius

De villa heeft inmiddels een brede groep (vaste) gebruikers. In deze serie vertellen gasten over hun ervaringen bij de villa.

Regelmatig laten we onze gasten aan het woord over hun ervaringen. In deze serie willen we hen laten vertellen over hun moment(en) in de villa.

Deze keer het woord aan Jelena Perunovic en Linda de Kiefte van FAKRO Nederland.

FAKRO is een familiebedrijf met oorsprong in Polen en is leverancier van o.a.dakramen, lichtkoepels, platdakramen en zonweringen, oftewel leverancier van daglicht zoals de dames zelf zeggen. FAKRO was de tweede week van februari aanwezig op de tweejaarlijkse Bouwbeurs in de Jaarbeurs en had Villa Jongerius de hele week als speciale extra locatie exclusief gehuurd om zakenrelaties als architecten, projectontwikkelaars, aannemers e.d. persoonlijk en op uitnodiging te ontvangen in een gastvrije omgeving. De dames maakte tijdens hun drukke werkzaamheden in de villa graag even tijd om een paar vragen te beantwoorden.

Jelena werkt 5 jaar bij het bedrijf, momenteel als marketing manager. Linda werkt er sinds een jaar als marketing medewerker waarvan ze de laatste 3 maanden bijna fulltime met de voorbereiding van de Bouwbeurs en de week in Villa Jongerius bezig is geweest.
Jelena vertelt dat Theo Peters, directeur van FAKRO Nederland, op het idee kwam om tijdens de Bouwbeurs een unieke locatie in de buurt van het Jaarbeursgebouw te gebruiken om zakenrelaties in een rustige setting alle persoonlijke aandacht te kunnen geven. “Zo een beursweek is erg druk, de aandacht schiet er dan weleens bij in”, vertelt Jelena. “Theo Peters had Villa Jongerius op het oog, ik kende de villa niet maar vond het direct een bijzondere locatie” Ze vertellen dat ze meteen bij het eerste voorbereidende bezoek aan Villa Jongerius wel een ‘wow’ momentje hadden. “We kregen een rondleiding en het bijzondere verhaal van de villa werd ons verteld. We waren allemaal meteen enthousiast. De locatie was beschikbaar, dus we hebben snel geboekt”, zegt Jelena.

“Onze gasten die we op uitnodiging ontvangen in Villa Jongerius ervaren de rust in de villa als een mooie aanvulling op het beursbezoek. Het contrast met de drukte van de beurs is enorm, er heerst een bijzondere persoonlijke sfeer in de villa en dat waarderen onze gasten” aldus Linda, “en de villa biedt als evenementenlocatie een echte meerwaarde”. “Goede catering, de totale verzorging en wat ook erg leuk is dat er voor onze gasten diverse rondleidingen worden georganiseerd, daar wordt veel gebruik van gemaakt en ook zeer gewaardeerd”, zeggen ze.

Ook de toekomst van het Jongerius Kantoor brengen we nog even ter sprake bij Jelena en Linda. Het kantoor was ze meteen bij het eerste bezoek opgevallen en ze vertellen dat zowel zij als Theo Peters erg nieuwsgierig zijn naar hoe het allemaal gaat worden. Wat ons betreft is FAKRO tijdens de volgende Bouwbeurs in 2019 van harte welkom om ook gebruik te maken van het dan volledig in ere herstelde kantoor.

We danken FAKRO hartelijk voor de fijne samenwerking en bijzondere week in de villa waarvan we ook nog een beeldimpressie hebben gemaakt!

Tekst en fotografie: André Russcher