Ervaringen Blommestein Groep

De villa heeft inmiddels een brede groep (vaste) gebruikers. In deze serie vertellen gasten over hun ervaringen bij de villa.

De weg naar Villa Jongerius wordt sinds de restauratie steeds meer gevonden. De villa heeft inmiddels een brede groep (vaste) gebruikers. In deze serie willen we gasten laten vertellen over hun moment(en) in de villa.

We trappen af met Lard Ortjens, Programma Directeur bij Blommestein Groep uit Vught. Blommestein Groep initieert innovatieve en inhoudelijke ontmoetingsconcepten exclusief voor bestuurders, beslissers en beïnvloeders uit de publieke en private sector. Met het Panorama Beraad in Villa Jongerius verenigen we gerenommeerde zorgpartijen (ervaren bestuurders) met nieuwe startups zegt Lard, “we praten over het topsegment van stakeholders in de zorg, variërend van zorgbestuurders, medisch specialisten, verzekeraars, patient advocates en verrassende nieuwe startups”.
Lard is met de villa in aanraking gekomen toen hij op zoek was naar een locatie, centraal gelegen in Utrecht en op loopafstand van het CS mét voldoende parkeergelegenheid.

“Daarnaast”, vertelt hij, “zochten we kleinschaligheid, hoge service en een locatie met een wat exclusiever karakter. Villa Jongerius biedt dit allemaal! Ook heeft de villa een bijzondere uitstraling en ambiance” .

“De kleinschaligheid (exclusief voor de genodigden) en persoonlijke aandacht, zorgen zeker voor een positieve uitwerking op mij, onze gasten en de inhoudelijke activiteiten die wij in de villa laten plaatsvinden. De bewogen geschiedenis van het gebouw is mij nu ook bekend, door de korte toelichting en rondleiding voorafgaand aan een van onze dinerdebatten. Een leuk extraatje!” Tot slot geeft Lard aan gebruik te gaan maken van de mogelijkheden die de toekomstige uitbreiding met het kantoor gaat bieden. Wij zien hem graag terug!