Nieuwsbericht over rondleiding op zaterdag 13 juli 2019

Meld je nu aan voor de rondleiding!

Op zaterdag 13 juli wordt er in Villa Jongerius en het Jongerius Kantoor weer een rondleiding verzorgd voor geïnteresseerden. Meld u aan via onderstaande link.

Rondleiding bij  Villa Jongerius

Vanwege de grote belangstelling voor de rondleidingen van afgelopen oktober en de vele nieuwe verzoeken, is er ook dit jaar weer een rondleiding gepland in Villa Jongerius en het onlangs gerestaureerde Jongerius Kantoor. Op zaterdag 13 juli stelt Villa Jongerius particulieren in de gelegenheid om het complex te bezichtigen. 

Informatie

Het programma omvat een ontvangst met koffie, thee en home made lekkers. De rondleiding start met een presentatie van 30 minuten waarin o.a. beeldmateriaal uit de jaren 30 van de vorige eeuw en van de recente restauratie wordt getoond. Daarna volgt een rondleiding in kleinere groepen door de Villa en het Kantoor, met toelichting door een familielid van Jan Jongerius.

Datum: zaterdag 13 juli 2019
Aanvang rondleiding: 11.00 uur – 13.00 uur
Kosten: €25,00 per persoon

Inschrijving & deelname

U kunt zich inschrijven voor deelname tot maandag 8 juli aanstaande.

Er is veel interesse in de openstelling en wij raden u aan niet te lang te wachten, want vol = vol. Betalen kan (alleen via pin) op de dag zelf bij de entree van het Jongerius Kantoor.

Aanmelden

Meld u hier aan voor de rondleiding of stuur een mail naar aanmelden@villajongerius.nl. Vermeld daarbij het aantal personen en de namen (voor- en achternaam). U ontvangt van ons een week van tevoren de definitieve bevestigingsbrief met de benodigde informatie.